Skip to content

Kom met ons in contact

 

Telefoon: +31 85 004 31 50
Kruispad 10, 5306 AN Brakel

Onze locatie

+31 85 004 31 50‬ info@MultiTaxx.nl

Yuki Assistant App

Binnen MultiTaxx Administratie en Belastingen werken we vanaf het begin al met Yuki en dat biedt een hoop voordelen. Zo wordt de administratie wekelijks bijgehouden. Hoe dat kan? Simpel!
Omdat jij als ondernemer alle facturen en bonnen digitaal naar Yuki stuurt kunnen wij deze snel verwerken.
De nieuwe Yuki Assistant App helpt je daarbij.

Yuki Assistant

Hoe werkt het digitaal sturen van facturen en bonnen?

Je kunt alles via jouw eigen Yuki portaal uploaden. Hier heb je meteen inzicht in jouw omzet, kosten en misschien nog wel belangrijker… winst.

Een makkelijkere manier is het mailen van de facturen. Elke Yuki administratie heeft zijn eigen mail adres waardoor je heel gemakkelijk een binnengekomen factuur doorstuurt naar jouw Yuki administratie.

Bovenstaande manieren kun je natuurlijk ook gebruiken voor jouw verkoopfacturen, maar wellicht is er een koppeling mogelijk met jouw facturatieprogramma. Het is tegen meerprijs ook mogelijk om direct vanuit jouw Yuki portaal te factureren en herinneringen te versturen of te factureren via WeFact.

Sinds kort is er een nieuwe app beschikbaar dat het nog gemakkelijker maakt om inzicht in jouw omzet, kosten en winst te krijgen, namelijk de Yuki Assistant. Naast inzicht maakt deze app het tevens heel gemakkelijk om bonnetjes met de mobiele telefoon te fotograferen en direct naar jouw Yuki administratie te sturen. Simpeler kan niet!

Bekijk de video hieronder voor een indruk van de app en een aantal van de andere beschikbare functies.


Nieuwsgierig geworden? De app is te downloaden voor IOS en Android.
Met de inloggegevens van jouw Yuki portaal kun je direct aan de slag!

Maak jij gebruik van de oude Yuki app? Deze blijft vooralsnog werkend, waardoor je jouw bonnen kan blijven aanleveren zoals je gewend bent. Er zullen echter geen updates meer worden uitgevoerd, waardoor de app op den duur verouderd. Er zullen ook geen handige nieuwe functies bijkomen.

Nog vragen over Yuki of over de app? Aarzel dan niet om contact op te nemen!

Dit bericht heeft 0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top