Skip to content

Kom met ons in contact

 

Telefoon: +31 85 004 31 50
Kruispad 10, 5306 AN Brakel

Onze locatie

+31 85 004 31 50‬ info@MultiTaxx.nl

De kracht achter MultiTaxx administratie & belastingen
Sandra Ooteman

Sandra Ooteman, eigenaar van MultiTaxx administratie & belastingen

Waarom ik MultiTaxx administratie & belastingen ben gestart?
Als ervaren assistent accountant liep ik steeds tegen een aantal vaste pijnpunten aan bij het opstellen van tussentijdse cijfers en/of jaarrekeningen. Een aantal voorbeelden:

  • Er zijn tussentijdse cijfers nodig, maar de boekhouding moet nog verwerkt worden voor (een deel van) die periode wat voor vertraging zorgt;
  • Er worden vragen gesteld over kwesties die soms wel 3 maanden eerder speelden waardoor er geen real time advies gegeven kan worden en de klant in zijn/haar geheugen moet graven;
  • Er wordt gewerkt op uurbasis of er wordt extra gefactureerd bij kleine vraagstukken waardoor de klant terughoudend is in het delen van informatie door angst voor een factuur. Hierdoor is er niet genoeg informatie om te kunnen anticiperen op situaties die er spelen.

Dat moet beter kunnen was mijn gedachte! Met MultiTaxx administratie & belastingen wil ik een laagdrempelige sparringspartner zijn. Door dagverwerking heb jij als ondernemer altijd real time informatie en kan ik ook beter adviseren. Valt mij iets op binnen de administratie dan kunnen we daar direct op inspelen. Geen extra facturen bij kleine vragen en altijd een seintje wanneer de vragen dusdanig complex van aard zijn dat er extra gefactureerd wordt. Wel zo transparant.

Wil jij vrijblijvend kijken wat er voor jouw onderneming mogelijk is en wat de voordelen zijn? Plan dan vrijblijvend een afspraak met mij in!

Back To Top