Skip to content

Kom met ons in contact

 

Telefoon: +31 85 004 31 50
Kruispad 10, 5306 AN Brakel

Onze locatie

+31 85 004 31 50‬ info@MultiTaxx.nl

Bedrijvenpagina op Doof.nl

Sinds een aantal dagen staat MultiTaxx Administratie & Belastingen op de bedrijvenpagina van Doof.nl.
Wellicht niet de plek waar je ons verwacht, maar een zeer bewuste actie. 

Als eigenaresse sta ik vaak stil bij communicatie. Lastige belastingtechnische taal begrijpelijk uitleggen vinden wij belangrijk voor al onze klanten en dat is zeker niet altijd even gemakkelijk.  Wanneer hier een taalbarrière tussen zit wordt het nog lastiger. Met dove familieleden weet ik als geen ander hoe groot deze taalbarrière soms kan zijn. 

Om de communicatie te vergemakkelijken zet MultiTaxx Administratie & Belastingen verschillende hulpmiddelen in. Zo zijn wij bereikbaar via Whatsapp. Een foto doorsturen kan al veel duidelijk maken. Ook zijn wij bereikbaar via Teams. Elkaar zien met beeldbellen is vaak een stuk duidelijker dan een lange tekst via mail of een telefoongesprek. Ook omdat je gebruik kunt maken van de mogelijkheid je scherm te delen. Voor dove en slechthorende klanten kunnen ondersteunende gebaren ook veel duidelijk maken. Wij staan ook altijd open voor nieuwe ideeën, dus mocht jij nog een communicatiemiddel missen dan horen wij dit graag.

Met onze bijdrage hopen wij alle ondernemers in het MKB van dienst te kunnen zijn. Ook de dove en slechthorende ondernemer!

Dit bericht heeft 0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top